Läs våra senaste nyheter

Produktutveckling
Palliativa vården
God Jul och Gott Nytt År
Kommuner tar nästa steg!
Missing People Sweden 
PolisAppen
Vårdcentraler tar nästa steg!
Infosynk i S112
Softwerk på Mässa

Produktutveckling

2021-02-10 Som plattform utvecklas och förbättras Infosynk kontinuerligt för att vara det första valet för våra kunder. Utöver att vara kunskapsstödet där verksamheten kan digitalisera och tillgängliggöra riktlinjerna i en ny informationskanal har nya möjligheter öppnats. Genom att bädda in externt material i appen kan användarna bland annat se följande direkt i appen: - Filmer - Podcast  - Formulär - PDF filer - Trafikinfo - Aktuella nyheter - Live statistik Vad som kan bäddas in i appen finns det inga begränsningar på utan administratören får alla möjligheter för att kunna sprida informationen till sina användare.

Palliativa vården

2021-02-01 Innan årsskiftet inledde vi ett samarbete med SSIH i Sörmland där vi tillsammans tog fram en applikation för att möjliggöra digitala arbetssätt och stöd inom områdena: behandlingsriktlinjer, kontaktvägar, information och dosering av analgetika för personal inom den specialiserade sjukvården i hemmet. Som aktör levererar vi applikationer till bland annat vårdcentraler, strama, primärvården, räddningstjänsten och ambulanssjukvården. Den gemensamma faktorn som gör att Infosynk som lösning blir viktig är att den stödjer personal som arbetar ute på fältet.  

God Jul och Gott Nytt År

2020-12-23 Tänk att det redan gått ett helt år sedan vi skickade vår julhälsning för 2019. Vi skrev att vi var nöjda med 2019 och såg fram emot ett spännande 2020. Dessvärre blev 2020 inte som någon hade hoppats på. Men om vi ska fokusera på positiva saker som vi kan ta med oss från det här året kan vi sammanfatta följande; Först och främst ni som är våra samarbetspartners har hjälpt oss att utveckla infosynk som en av de större lösningarna inom sin nisch. Ni har hjälpt oss hela vägen från dag ett! Tillsammans har vi under det gångna året fördubblat antal levererade applikationer och vi är mycket tacksamma och stolta över detta. Vi har också sett betydelsen av Infosynk under det här året när det kommer till informationsspridning. Det blir viktigare än någonsin att snabbt ta del av nya aktuella riktlinjer och som partner är vi mycket glada över att kunna få stötta olika verksamheter under denna pandemi. För att avrunda detta meddelande önskar vi er alla en God jul & ett Gott nytt år.

Stora på ambulanssjukvården

2020-10-02   Vi kan gladeligen meddela att Infosynk har nu ökat i antal samarbete inom ambulanssjukvården. Vår applikation kommer nu att användas i 12 olika regioner runt om i Sverige. En stor milstolpe för oss då vi officiellt finns verksamma i majoriteten av Sveriges regioner inom ambulanssjukvården. Med ett helt eget system kan hälso- och sjukvårdssektorn själva digitalisera och hantera sina dokument på ett effektivt sätt. Vidare kan informationen snabbt hämtas med några enkla knapptryck från mobilen i verksamhetens alldeles egna app. Informationsbehovet är större än någonsin där covid-19 verkligen har satt oss på prov. Därför är vi väldigt stolta och glada över att våra digitala lösningar gör skillnad.

Kommuner tar nästa steg!

2020-05-01 Vi som företag vill ta vårt ansvar och stötta vården. Speciellt i dessa tider när informationstillgängligheten är viktigare än någonsin. Infosynk har nu börjat utveckla appar till kommuners omvårdnads- och socialförvaltningar.  Den användarvänliga applikationen kan enkelt installeras på era medarbetares mobiler från Google Play och App Store. Era medarbetare kan installera appen både på jobb- och den privata telefonen och är därmed inte beroende av ett låst intranät. Informationen kommer enkelt att kunna hämtas av era medarbetare oavsett geografisk plats och internet-åkomst. Vi som partner ansvarar för allt det tekniska och ni som användare och administratörer ansvarar för innehållet. Vill du också ta fram en vård och omsorgsapplikation för din kommun? Kontakta oss!  

Missing People Sweden

2020-04-01 Missing People Sweden är en av våra senaste samarbets­partners där infosynk har fått möjlig­heten att bidra till ett viktigt initiativ. Appen är för till­fälligt under intern testning men vi är säkra på att så fort den är ute i användning kommer den att göra en stor skillnad. Sveriges yta kan bli utmanande beroende på vart försvinnanden före­kommer. Det är viktigt att man tillsammans kan hjälpas åt för att hjälpa samhället. Med Missing Peoples rikt­linjer och policies synkroniserade på mobil, surf­plattor och dator kan sök­grupper koordineras på ett effektivare sätt oavsett geografisk plats i Sverige. Att få vara med och stötta Missing People Sweden är naturligtvis någonting vi är stolta över. Softwerk som partner inleder gärna samarbete med alla olika aktörer. Är du intresserad av ett samarbete med Infosynk? Kontakta oss! 

Vårdcentraler tar nästa steg!

2020-01-31 Vårdcentralen Bagaregatan i Region Sörmland har tillsammans med infosynk tagit fram sin egen app. Vi kan stolt presentera att detta är vårt första samarbete med en vårdcentral och ser fram emot många fler! Vårdcentralen Bagaregatan kommer använda appen för sina patientbesök, akuta omhändertaganden och långa telefonlistor men även för alltid ha ett tillgängligt, digitalt och uppdaterat kunskapsstöd. Är din verksamhet också en vårdcentral och behöver ni hjälp med att tillgängliggöra dina dokument? Kontakta oss! 

Infosynk i S112

2019-10-31 Kul att infosynk fick vara med i tidskriften Samverkan 112. Läs mer om vad Anthony Mulot har att säga om plattformens funktionalitet och värdeerbjudande. Och ett stort tack till Sven Åsheden för besöket och en mycket bra och läsvärd artikel!

Softwerk på Mässa

2019-10-24    Vi är väldigt stolta över att få presentera vår produkt infosynk på CISA konferensen på Linnéuniversitetet för Sveriges sjukvård och blåljussektor. Tack Sven Åsheden och Sven Sandberg för inbjudan och ett mycket trevlig bemötande.

PolisAppen

2019-09-02 PolisAppen är applikationen som finns tillgänglig på App Store samt Google Play och som ligger på topp­listan med användare i hela Sverige. “En polismans skarpaste verktyg i benfickan”. PolisAppen är ett hjälp­medel som synlig­gör en polismans skyldig­heter och rättig­heter i det vardagliga polis­arbetet. PolisAppen startades 2013 tillsammans med studenten Daniel Rezai. Sedan 2013 har appen blivit viral och används idag av bland annat poliser, polis­studenter och ordnings­vakter. Appen har utvecklats efter användarens behov och är idag ett väl använt verktyg. Vi som arbetar med infosynk är mycket stolta över att få vara med på resans gång och göra det möjligt för allmänheten att ta del av detta betydelse fulla verktyg. Ladda ner PolisAppen på App Store och Google Play!